Животна средина IASS Env.C 2021-2023

Contacts with Latin Names

Contacts with Cyrillic Names

К

КАМЕЛ 98 ДОО

СЕРТИФИКАТ ЗА ЖИВОТНА СРЕДИНА

Ул. Браќа Миладинови Бр. 37

2310 Виница, Македонија

m: +389 78 274 863

КАРТЕЛ Ирфан ДООЕЛ

СЕРТИФИКАТ ЗА ЖИВОТНА СРЕДИНА

Ул. Илинденска бр. 298

1230 Гостивар, Македонија

t: +389 42 215035

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

КАТ-ИНГ ГРАДБА ДОО

СЕРТИФИКАТ ЗА ЖИВОТНА СРЕДИНА

Ул.Христо Смирненски 32/а-001

1000 Скопје, Македонија

m: +389 70 239 896

КАФЕ ПИЦЕРИЈА УНО - KAFE PICERIJA UNO

КАФЕ ПИЦЕРИЈА УНО - KAFE PICERIJA UNO

СЕРТИФИКАТ ЗА ЖИВОТНА СРЕДИНА

Ул.7-ми Ноември Бр.72/1

1480 Гевгелија, Македонија

t: +389 34 611 500

m: +389 71 369 005

КЕМ АД ГОСТИВАР

СЕРТИФИКАТ ЗА ЖИВОТНА СРЕДИНА

Ул.Никола Парапунов Бр.6-1/18

1230 Гостивар, Македонија

m: +389 70 226 145

КЕН-МС ДОО

СЕРТИФИКАТ ЗА ЖИВОТНА СРЕДИНА

с.Текија, Илинден

1000 Скопје, Македонија

t: +389 70 258032

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

КИЦ Романса Македонска Каменица

СЕРТИФИКАТ ЗА ЖИВОТНА СРЕДИНА

АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ 8/А

2304 Македонска Каменица, Македонија

t: 078566469

К.К БИСТРА ГАЛИЧНИК

СЕРТИФИКАТ ЗА ЖИВОТНА СРЕДИНА

Ул.Галички пат

1253 Галичник, Македонија

m: +389 77 648 679

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

КЛАНИЦА ЉУМА КОМЕРЦ С.ЉУБОТЕН

КЛАНИЦА ЉУМА КОМЕРЦ С.ЉУБОТЕН

СЕРТИФИКАТ ЗА ЖИВОТНА СРЕДИНА

бул.Македонска Косовска Бригада Бр.22/58

1000 Скопје, Македонија

t: +389 70 204 178

m: +389 70 372 856

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

КЛИМА КОМЕРЦ ДООЕЛ

СЕРТИФИКАТ ЗА ЖИВОТНА СРЕДИНА

Митрополит Теодосиј Гологанов бр.72

1000 Скопје, Македонија

t: +389 75 219725

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

КОКРА Е АРТ-1 ДОО

СЕРТИФИКАТ ЗА ЖИВОТНА СРЕДИНА

Ул.101 Бр. 5 - с.Порој

1200 Тетово, Македонија

m: +389 70 209 002

Комисија за хартии од вредност на Република Северна Македонија

СЕРТИФИКАТ ЗА ЖИВОТНА СРЕДИНА

Ул.Македонија бр. 25, Палата “Лазар Поп Трајков”, кат 4

1000 Скопје, Македонија

t: +389 23 244 670

Комуна Комунално претпијатие за комунални дејности Крушево

СЕРТИФИКАТ ЗА ЖИВОТНА СРЕДИНА

ИЛИНДЕНСКА бб

7550 Крушево, Македонија

m: +389 70 355 863

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

КОНТУРА ДОО

КОНТУРА ДОО

СЕРТИФИКАТ ЗА ЖИВОТНА СРЕДИНА

бул. М. Теодосиј Гологанов бр.132

1000 Скопје, Македонија

t: +389 2 614 6059

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

https://kontura.mk/

КОШИШТА ДОО ОХРИД

СЕРТИФИКАТ ЗА ЖИВОТНА СРЕДИНА

Јане Сандански 47

6000 Охрид, Македонија

t: +389 70 261 002

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

КПМ Комерц

СЕРТИФИКАТ ЗА ЖИВОТНА СРЕДИНА

Радишанска 76

1000 Скопје, Р.Македонија

m: 389 78 213 281

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

КРИСТАЛ 1923 АД - Велес

КРИСТАЛ 1923 АД - Велес

СЕРТИФИКАТ ЗА ЖИВОТНА СРЕДИНА

Ул.Алексо Демниевски Баума Бр.18

1400 Велес, Македонија

t: +389 43 233 855

m: +389 76 432 662

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

http://xn--80apfgwhh.xn--d1alf/

КРИСТИ-ЃК Крсте ДООЕЛ

СЕРТИФИКАТ ЗА ЖИВОТНА СРЕДИНА

ИДНИНА 46 Миравци

1480 Гевгелија, Македонија

m: +389 71 320 856

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.