Баркод

Секоја компанија носител на некој од IASS сертификатите за интеграција во www.sertifikat.eu.mk добива бар код кој ќе може да го назначи на своја визит карта, да го постави на својата веб страна или своите профили на социјалните мрежи, да го залепи на вратата и сл. при што поенцијалните купувачи со само еден допир/скен со нивниот мобилен телефон ќе може да се уверат дека компанијата е навистина сертифицирана со IASS Сертификат.

Elkom-sertifikat-kvalitet