Безбеден правен субјект

Contacts with Latin Names

Contacts with Cyrillic Names

Д

Даел транс

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДНА КОМПАНИЈА

Неретва 9

2330 Берово, Македонија

t: +389 76 482 271

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ДАКА ДООЕЛ

ДАКА ДООЕЛ

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

УЛ.БЕЛИЧИЦА БР.1/-

1230 Гостивар, Македонија

m: +389 70286201

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ДАКСОРОЛ ДООЕЛ

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДНА КОМПАНИЈА

ВИДОЕ СМИЛЕВСКИ БАТО ББ/-

1200 Тетово, Македонија

t: + 389 71 272 861

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ДАЛГА 1994 ДОО увоз-извоз Охрид

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

ул. Коста Абраш бр.3

6000 Охрид, Македонија

m: +389 70 391 647

ДАМ МЕС КОМПАНИЈА ВЕЛКОВСКИ ДОО Скопје

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

Ул.Живко Фирфов бр.15б

1000 Скопје, Македонија, Р. Македонија

m: +389 78 881 850

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ДАС СВИСМАК ДОО

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

С. Јакимово, Виница

2310, Виница

t: +389 75 290 127

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ДАУТИ КОМЕРЦ АД

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

ул.1723 бр.20, с.Сарај

1000 Скопје, Македонија

t: +389 22 550 124

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ДАШ-КОМЕРЦ ДООЕЛ УВОЗ-ИЗВОЗ

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

8-ми Септември б.б.

1250 Дебар, Македонија

t: 046/831-390

ДВА БРАТА ГРАДИТЕЛИ ДОО

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДНА КОМПАНИЈА

Улица 14 бр.39

1000 Скопје, Македонија

m: +389 75 435 465

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ДВЕ СОЛЗИ ДООЕЛ Охрид

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДНА КОМПАНИЈА

15-ТИ КОРПУС 82

6000 Охрид, Македонија

m: +389 75 277 828

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ДГПТУ ЛАЈКА ИНЖЕНЕРИНГ ДООЕЛ

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДНА КОМПАНИЈА

Гоце Делчев 19

1440 Неготино, Македонија

t: 075 205 158

ДГТ МАСОН ДООЕЛ

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

с.Моноспитово бр.363

2400 Струмица, Македонија

m: 389 70 214 268

ДГУ ПАНТЕР БИЛДИНГ СКОПЈЕ

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

Ловќенска 9

1000 Скопје, Македонија

m: 078 211171

ДЕА КАБЛИ ДОО КУМАНОВО

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

Ул. Тане Георгиевски бр.6/2-36

1300 КУМАНОВО, МАКЕДОНИЈА

m: 072276412

ДЕБАР- ОРГАН НА ОПШТИНА

СЕРТИФИКАТ ЗA БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

Ул.8-ми Септември 72

1250 Дебар, Македонија

ДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈА НА СРБИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА-ДПСМ СКОПЈЕ

СЕРТИФИКАТ БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

БУЛЕВАР КОЧО РАЦИН 14 БЛОК 9

1000 Скопје, Македонија

m: 070211452

ДЕНА КОМПАНИ ДООЕЛ

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ 8

Битола,Македонија

m: 075 267 980

ДЕНАР ВАЛУТА ДООЕЛ Неготино

СЕРТИФИКАТ БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

ул,,Ацо Аџи-Илов" бр.18

Неготино, Македонија

m: 076 589 304

ДЕНКА ТРАНСПОРТ ДООЕЛ

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

Боро Ловџија 48

Кочани, Македонија

m: 072303686

Дентал Екселенс Груп

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

ул.Кирил Методиј бр.36

1000 Скопје, Македонија

m: +389 75251000

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ДЕНТОМЕДИКА РАФАЈЛОВСКИ Скопје

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

БУЛЕВАР ПАРТИЗАНСКИ ОДРЕД 97/2/-

1000 Скопје,Македонија

m: 071 231 118

ДЕРМА ЕСТЕТИК Скопје

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

ХРИСТО СМИРНЕНСКИ 47/-5

1000 Скопје, Македонија

t: 02/3246097

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Детска градинка ГУЛДЕСТЕ Гостивар

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

Тоде Богдановски бр.25

1230 Гостивар, Македонија

m: 078/449-399

ДЕТСКА ГРАДИНКА МАЛИ ГЕНИЈАЛЦИ БИТОЛА

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

Булевар 1мај 106

7000 Битола, Македонија

m: +389 70 392 797

Детска градинка СВЕТОТ НА КОЛОРЕС

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДНА КОМПАНИЈА

БУЛЕВАР ПАРТИЗАНСКИ ОДРЕД БР.71

1000 Скопје, Македонија

m: +389 70 205035

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ДИАНИТА ДООЕЛ

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДНА КОМПАНИЈА

ул Ристе Кјурчиев 1 /14

2400 Струмица,Македонија

m: +389 71 335 676

ДИАНИТА ДООЕЛ СТРУМИЦА 

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДНА КОМПАНИЈА

Ул.ДОЈРАНСКА 8

2400 Струмица, Македонија

m: +389 77 757 725

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Д И Д КОНСТРУКЦИИ ДООЕЛ

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

Венијамин Мачуковски 5-1/39

1000 Скопје,Македонија

m: 075 694814

ДИЗАЈН ЦЕНТАР ИНЖИНЕРИНГ ДООЕЛ

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

Ул.НАРОДНА МЛАДИНА Бр.3

1430 Кавадарци, Македонија

m: +389 70218259

ДИЗЕЛ Гоце Павле Ефремов Кочани

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

Tодосије Паунов бр.1

Кочани, Македонија

t: 389 078 678 607

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ДИЗЕЛ СЕРВИС-ДМ УВОЗ-ИЗВОЗ СКОПЈЕ

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

ул.2 бр.3-б с.Јурумлери

1000 Скопје, Македонија

m: +389 78425370

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ДИ-ИЛ 2016 ДООЕЛ ШТИП

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

СУТЈЕСКА 45-А ЛОК1

2000 Штип, Македонија

m: +389 77 675 263

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ДИМАРГО ДЕНТ Охрид

ДИМАРГО ДЕНТ Охрид

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

БУЛЕВАР ТУРИСТИЧКА БР.50/4-2

6000 Охрид, Македонија

m: +389 75 700 888

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ДИНАМИТ-БС ДООЕЛ

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

ул.НАСЕЛЕНО МЕСТО БЕЗ УЛИЧЕН

1330 Крива Паланка, Македонија

m: 075/208-270

ДИНЕ ТРЕЈД

СЕРТИФИКАТ БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

УЛ.11-ТИ ОКТОМВРИ 45

Крива Паланка 1330, Македонија

t: 031 385252

ДИНИ КОМПАНИ ДООР ДООЕЛ

СЕРТИФИКАТ БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

БУЛ.НИКОЛА КАРЕВ 10

1000 Скопје, Македонија

m: 071/888-443

ДИСКОНТ РИЛЕ ДООЕЛ ВЕЛЕС

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

ул. БЛАГОЈ ЃОРЕВ бр. 159

1400 Велес, Р. Македонија

m: +389 78 390 775

ДКЦ КАРПОШ

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДНА КОМПАНИЈА

бул. Илинден бр. 53

1000 Скопје, Македонија

t: +389 2 322 8 111

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ДМД ОИЛ КОМ

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДНА КОМПАНИЈА

Ул.Шишка Бр 202

1430 Кавадарци, Македонија

m: +389 71 324 100

ДМД ТРАНС ШПЕД ДООЕЛ

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

ул.Шишка бр 202

1422, Росоман

t: +389 71 324100

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ДМ КОНСАЛТИНГ ДООЕЛ КРУШЕВО

СЕРТИФИКАТ БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

БЛАГО ЦЕЛЕВ 3

Крушевоо, Македонија

t: 075 946869

ДМУ ТОДОР СКАЛОВСКИ - ТЕТОЕЦ

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

Ул.Иво Лола Рибар Бр.118

1200 Тетово, Македонија

t: +389 44 336 233

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ДМУЦ СЕРГЕЈ МИХАЈЛОВ ШТИП

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

РАЈКО ЖИНЗИФОВ бр.14

2000 Штип, Македонија

m: +389 78 329 499

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ДОЛНЕНИ- ОРГАН НА ОПШТИНА

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

с.Долнени

7500 Прилеп, Македонија

m: 048/453-210

Дом на култура Драги Тозија Ресен

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

Ул.29-ТИ НОЕМВРИ 47

7310 Ресен, Македонија

m: 078 838 131

ДООЕЛ БАНАНА МАКОВО КОМЕРЦ Битола

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДНА КОМПАНИЈА

БАТАЛЈОН СТИВ НАУМОВ 2

7000 Битола, Македонија

m: +389 78 312 840

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ДООЕЛ БЕСМИР КОМЕРЦ ДЕБАР

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

Населба Тараник бб

1250 Дебар, Македонија

t: +389 70 241 257

ДООЕЛ ИНФОЛИМБ 2007 УВОЗ-ИЗВОЗ- КРУШЕВО

СЕРТИФИКАТ ЗA БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

Ул.ИЛИНДЕНСКА бб

7550 Крушево, Македонија

m: 070 946 869

ДОО СЛОЖНИ БРАЌА 93

СЕРТИФИКАТ БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

С.ИЊЕВО бб

Радовиш, Македонија

m: 389 071 692 621

ДППУ АКСА КЕРИМ ДООЕЛ ЕКСПОРТ-ИМПОРТ СКОПЈЕ

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

ул. Славеј Планина бр. 51

1000 Скопје, Р.Македонија

t: 023 134 302

m: 389 70 372 562

ДПТУ БОМИ МЕТАЛ-ПЛАСТ ДООЕЛ

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

УЛ.ПЕКЉАНЕ 86

1000 Скопје, Македонија

m: +389 78410610

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ДПТУ ВИК-ДЕНТАЛ ДОО СКОПЈЕ

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

Наум Охридски 2а

1000 Скопје, Македонија

t: 075 343 430

ДПТУ ЕМПА МБ СЕРВИС ДОО НЕГОТИНО

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

ул. Маршал Тито бр.93

1440 Неготино, Македонија

m: 389 70 709 383

ДПТУ ЏИОР ДООЕЛ СТРУМИЦА

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

Климент Охридски 42

2400 Струмица,Македонија

t: 034 340 279

Д-Р ГОРАН МЛАДЕНОВСКИ

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

Здравствен дом

1300 Крива Паланка, Македонија

m: Здравствен дом

ДРЕАР РИСТЕ - ШИРИНА ДООЕЛ

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

с. Ињево бб

2420 Радовиш, Р.Македонија

m: +389 75 467 217

ДРЖАВЕН СТУДЕНСКИ ДОМ НИКОЛА КАРЕВ-ОХРИД П.О

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

Ул.„Ванчо Николески„ б.б.

6000 Охрид, Македонија

m: 075 222 562

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ДРЖАВЕН СТУДЕНТСКИ ДОМ ПЕЛАГОНИЈА СКОПЈЕ

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

Ул.„Божидар Аџија„ бр.12

1000 Скопје, Македонија

m: 070 265 851

Д-Р ПАЛАСКАРОВ ИЛИЈА ПЗУ Гевгелија

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

11-ТИ ОКТОМВРИ 26/-

Гевгелија, Македонија

m: 070600122

Д-Р РАДИЦА БОЈЧЕВА СКОПЈЕ

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

Бул.Партизански Одреди 21-а/2

1000 Скопје, Македонија

m: 070 363 390

Друштво ПАЛММИРА-СО ДООЕЛ експорт-импорт ТЕТОВО

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДНА КОМПАНИЈА

ТОДОР ЦИПОВСКИ - МЕРЏАН 43/-

Тетово.Македонија

m: 070321609

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ДСМУ Д-Р ПАНЧЕ КАРАЃОЗОВ-СКОПЈЕ

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

Ул 50 Дивизија бр 2

1000 Скопје, Македонија

m: +389 71 257 444

ДСУ ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЈА И ОБРАЗОВАНИЕ СВ.НАУМ ОХРИДСКИ СКОПЈЕ

СЕРТИФИКАТ БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

ВАСИЛ ЃОРГОВ 47б

1000 Скопје , Македонија

m: 078 438 369

ДСУ ИСКРА ШТИП

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

Ул.Рибник Бр.14

2000 Штип, Македонија

m: +389 78 474 081

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ДСУ - РЦСОО КИРО БУРНАЗ Куманово

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДНА КОМПАНИЈА

с.Долно Коњаре

1300 Куманово, Македонија

m: +389 76 208 798

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ДСУ РЦСОО КИРО БУРНАЗ КУМАНОВО

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

С.ДОЛНО КОЈНАРЕ

1300 Куманово, Македонија

m: 076 208 798

ДТПУ АНГО АНКИЦА ДООЕЛ УВОЗ-ИЗВОЗ

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

ул. 1640 бр.20 Гази Баба

1000 Скопје, Македонија

t: 075 448 025

ДТ ПУБЛИК ДОО

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

Перо Наков бб

1000 Скопје, Македонија

m: +38970 227 855

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ДТТУ ТЕРМО ГРУП НЕГОТИНО ДООЕЛ

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

Село Неготино, 1235 Општина Врапчиште

1235 Гостивар

m: 071607071

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Д.Т.Т.У.ХЕЛГА-КОМПАНИ ДООЕЛ

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

ул.164 бр.19 мала Речица

1200 Тетово, Македонија

m: +389 70 492 424

ДТУ МАРИНА ЛЕА ДООЕЛ

ДТУ МАРИНА ЛЕА ДООЕЛ

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

Московска 14

1000 Скопје, Р.Македонија

m: +389 71 352 417, 071 355 102, 070 214 744

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ДУБАИ М М ДОО Студеничани

Сертификат за безбеден правен субјект

Јадранска магистрала (Качанички пат), с.Визбегово 8

1000 Скопје, Македонија

m: 02/2615-314

ДУКИ ДАСО ДООЕЛ НЕГОТИНО

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

Ул.Индустриска бб

1440, Неготино, Р.Македонија

m: 071 374 300

ДУНАВ ТРАНС

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

Ул.ДОНЕ БОЖИНОВ бр. 43

1300 КУМАНОВО, МАКЕДОНИЈА

m: 070 211 239

ДУЦОР ПАРТЕНИЈА ЗОГРАФСКИ СКОПЈЕ

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДНА КОМПАНИЈА

Ул.Благоја Стефковски бр.45

1000 Скопје, Македонија

m: +389 75 430 053

ДФ-КОМ ДООЕЛ ТЕТОВО

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДНА КОМПАНИЈА

Ул. 101 бб

1200 Тетово, Македонија

m: +38970 329876

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ДЦОР ПАРТЕНИЈА ЗОГРАФСКИ СКОПЈЕ

СЕРТИФИКАТ БЕЗБЕДЕН ПРАВЕН СУБЈЕКТ

Благоја Стефковски„ бр.45

1000 Скопје, Македонија

m: 075 430 053