Општествена одговорност

Contacts with Latin Names

Contacts with Cyrillic Names

П

ПАБ РЕСТОРАН МАК МЛИН - ЧЕШИНОВО

ПАБ РЕСТОРАН МАК МЛИН - ЧЕШИНОВО

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

с.Чешиново

2300 Кочани, Македонија

m: +389 70 309 135

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПАЈО - ГО ДООЕЛ

ПАЈО - ГО ДООЕЛ

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Ул. Езерска Бр.16

2304 Македонска Каменица, Македонија

m: +389 75 426 838

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПАЛМА ДОО СКОПЈЕ

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

ВЛАДИМИР КОМАРОВ 18/А1 Л.6

1000, Скопје Македонија

m: 075 666 660

ПАНДА 1975 ДООЕЛ увоз-извоз Кочани

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Охридска 132

1000 Скопје , Македонија

m: 076447749

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПАН-ПРОМЕТ ДООЕЛ

ПАН-ПРОМЕТ ДООЕЛ

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Ул. Борис Трајковски Бр.18

1400 Велес, Македонија

m: +389 70 216 161

ПАО-НИ ДООЕЛ

ПАО-НИ ДООЕЛ

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

с.Јакимово

2310 Виница, Македонија

m: +389 70 213 474

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПАПИРУС-ИН

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

ул Мирче Ацев 7-3/17

1000 Скопје, Македонија

m: + 389 22 402 445

ПАРТЕНОН НЕДВИЖНОСТИ ДООЕЛ

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Бул.Кирил и Методиј бр.42 мезанин

1000 Скопје, Македонија

m: +389 71 257405

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПАРТНЕР-ДИЗАЈН

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

500 90А/-

Скопје, Македонија

m: 389 070232849

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПАШОСКИ ТУТУНСКИ ДИЛЕР ДООЕЛ

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Ул.Френклин Рузвелт бр 1-5

1000 Скопјe , Македонија

t: +389 02 308 6830

П.В.П.У ЕУРО КОЛЕЏ Куманово

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Ул.Доне Божинов Бр.41

1300 Куманово, Македонија

m: +389 76 475 861

ПЕЈПАР МИЛ ДОО

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

ул.Тодосија Паунов бр.36

Кочани,Македонија

m: 070/376-213 070/227-167

Пекара "Булевар"

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Бул.Македонски Просветители б.б. ТЦ Амам лок.27

6000 Охрид, Македонија

t: +389 70 216 196

ПЕКАРА МАЈА

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Ордан Чопела 100

7500 Прилеп, Македонија

t: +389 76 208 975

ПЕРАЛНА РАФТО

ПЕРАЛНА РАФТО

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Ул.Кузман Јосифоски Бр.16

6330 Струга, Македонија

m: +389 71 349 529

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПЕРФЕКТ БАДИ ДООЕЛ

ПЕРФЕКТ БАДИ ДООЕЛ

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Ул. Орце Николов Бр.68

1000 Скопјe , Македонија

t: +389 2 60 90 620

m: +389 78 221 661

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПЕТРОВЕЦ- ОРГАН НА ОПШТИНА

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Ул. 1 бб

1043 Петровец, Македонија

t: +389 75 479 372

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПЕТРУС ПЕТРОЛ ДООЕЛ

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Ул. Димитар Македонски 7

1000, Скопје

t: +389 71 713920

ПЕХАР ДОО Скопје

ПЕХАР ДОО Скопје

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Ул. ПЕРО НАКОВ ББ

1000 Скопје, Македонија

m: +389 76 454 212

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

https://pehar.mk/

ПЕХЧЕВО ОРГАН НА ОПШТИНА

ПЕХЧЕВО ОРГАН НА ОПШТИНА

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Ул. Равен Бр. 8

2326 Пехчево, Македонија

t: +38933 441 321

f: +38933 441 321

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

https://pehcevo.gov.mk/

ПЕЧАТНИЦА СЕРАФИМОВСКИ ДОО Скопје

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

ул. Лисец бр.1 Б

1000 Скопје, Р.Македонија

m: +389 70 349 187

ПЕШТЕР ДОО

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Ул.Август Цезар Бр.1/1-4

1000 Скопје, Македонија

t: +389 2 2643 323

m: +389 70 219 795

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПЗО АПТЕКА АМБРОЗИЈА

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Ул.Блаже Конески Бр.4

2420 Радовиш, Македонија

m: +389 71 558 450

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПЗО Атик кор Скопје

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Никола Тримпаре 3

1000 Скопје, Македонија

t: +389 71 985 404

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПЗО ВИВА -МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

ул. ОСОГОВСКА бр.30

2304 Македонска Каменица, Македонија

m: 078432779

ПЗУ - Аптека ЕУРО МЕГА - ФАРМ

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Оливер Китановски (Прва комуна) 2

1400 Велес,Р.Македонија

m: 070-377-270

ПЗУ Аптека ИРИС

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Ул.Маршал Тито Бр.1/2 Кривогаштани

7500 Прилеп, Македонија

m: +389 75 232664

ПЗУ АПТЕКА МЕЛИСА -КРИВА ПАЛАНКА

ПЗУ АПТЕКА МЕЛИСА -КРИВА ПАЛАНКА

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

УЛ.СВЕТИ ЈОАКИМ ОСОГОВСКИ БР 28 Д

1330 Крива Паланка, Македонија

m: +389 70 348799

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПЗУ Аптека НЕВЕН Куманово

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Ул.ОКТОМВРИСКА РЕВОЛУЦИЈА Бр.34

1300 Куманово, Македонија

t: +389 31 411 570

ПЗУ-АПТЕКА РУНОЛИСТ

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Ул. Прохор Пчињски Бр.133

1000 Скопје, Македонија

m: +389 71 528 007

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПЗУ БИОДЕНТ 1 КИЧЕВО

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

ДЕЈАН СТОЈАНОСКИ 20/-

Кичево, Македонија

m: +389 77 850 070

ПЗУ ВИВАМЕДИКА Скопје

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Бул.К.Ј.Питу 15-2/6

1000 Скопје, Македонија

t: +389 22 467 777

ПЗУ ВИВИДЕРМ

ПЗУ ВИВИДЕРМ

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Ул.Васил Ѓоргов Бр.34/3-4

1000 Скопје, Македонија

m: +389 71 363 625

ПЗУ Градска аптека

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Ул Јордан Стојанов бб

2210 Пробиштип, Македонија

m: +389 78 319 861

Пзу Д-р Валентина ординација по гинекологија и акушерство

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Христијан Тодоровски Карпош бб

2000, Штип, Македонија

t: +32 380 100

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПЗУ Д-р Евгенија

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Трајко Тарцан б.б.

7500 Прилеп, Македонија

t: +389 70 382 613

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПЗУ Д-р Есат

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

С. ПОДГОРЦИ Б.Б.

6330 Струга, Македонија

t: +389 46 798 542

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПЗУ Д-р ИБРАИМ РАМАДАНИ

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

с. ЗАЈАС

1200 Тетово, Македонија

t: +389 45 251 363

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПЗУ Д-Р ЛИЛЈАНА ПРЕНЏОВА

ПЗУ Д-Р ЛИЛЈАНА ПРЕНЏОВА

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Ул.Оливер Китаноски Бр.34 ( Прва Комуна )

1400 Велес, Македонија

m: +389 71 243100

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПЗУ Д-Р ЦВЕТКОВСКИ

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

ОКТОМВРИСКА РЕВОЛУЦИЈА бр.43/5

1300 Куманово П.Македонија

m: 070/353-626

ПЗУ Ема-фарм

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Ул Јордан Стојанов бб

2210 Пробиштип, Македонија

m: +389 78 319 861

ПЗУ ЈАСМИНА

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Исаија Мажовски 44 лок.1

1000 Скопје, Македонија

t: +389 2 2032 753

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПЗУ - КРИСТЕЛА СКОПЈЕ

ПЗУ - КРИСТЕЛА СКОПЈЕ

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Ул.Максим Горки Бр.25

1000 Скопје, Македонија

t: 02 3224284

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПЗУ.МЕДИАРС СКОПЈЕ

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Ул.2-ра Македонска Бригада Бр.14/5

1000 Скопје, Македонија

t: +389 2 2621 773

m: +389 771 209 339

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПЗУ МЕДИКА СКОПЈЕ

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

ЈОРДАН МИЈАЛКОВ 62

1000 Скопје, Македонија

m: 070 323 244

ПЗУ МЕЛИСА ЦЕНТАР

ПЗУ МЕЛИСА ЦЕНТАР

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

УЛ.БОРИС ТРАЈКОВСКИ 2-А

1330 Крива Паланка, Македонија

m: +389 70 348799

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПЗУ НИРВАНА

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Ул. Димитар Влахов Бр.11

7000 Битола, Македонија

t: +389 47 235 226

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПЗУ - Ординација по ортопедија СТ-МЕДИКА СКОПЈЕ

ПЗУ - Ординација по ортопедија СТ-МЕДИКА СКОПЈЕ

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Бул.Видео Смилевски - Бато Бр.2Б/7

1000 Скопје, Македонија

m: +389 22 464 460

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПЗУ - Ординација САНА Битола

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Ул.Томаки Димитровски Бр.22

7000 Битола, Македонија

m: +389 70 618 566

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПЗУ ОРТОМЕД КУМАНОВО

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Ул.11-ти Октомври Бр.55

1300 Куманово, Македонија

m: +389 70 211 442

ПЗУ ОТОМЕДИКА 2 -ГОСТИВАР

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Ул.СЛОБОДАН ПЕПОСКИ Бр.44

1230 Гостивар, Македонија

m: 078 402 777

ПЗУ Поликлиника на примарно ниво СУПРА МЕДИКА Кичево

ПЗУ Поликлиника на примарно ниво СУПРА МЕДИКА Кичево

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Ул.Рудничка Бр.44а/10

6250 Кичево, Македонија

t: +389 45 222 723

m: +389 70 271 966

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПЗУ ПОЛИКЛИНИКА ХОСПИТАЛИА - ПРИЛЕП

ПЗУ ПОЛИКЛИНИКА ХОСПИТАЛИА - ПРИЛЕП

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Ул.Народен херој Орде Чопела Бр.4

7500 Прилеп, Македонија

t: +389 48 411 180

m: +389 70 235 888

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

https://poliklinika-hospitalia.business.site/

ПЗУ "Прим. Д-р Самарџиски"- Штип

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Ул.Пиринска Бр.75-В

2000 Штип, Македонија

t: +389 32 395 143

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПЗУ САНИ-МЕД

ПЗУ САНИ-МЕД

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА КОМПАНИЈА

Ул.Кеј на Револуцијата Бр.2/6

2300 Кочани, Македонија

m: +389 72 526 330

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПЗУ СВЕТИ ПАНТЕЛЕЈМОН Прилеп

ПЗУ СВЕТИ ПАНТЕЛЕЈМОН Прилеп

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Ул.Моша Пијаде Бр.247

7500 Прилеп, Македонија

m: +389 78 202102

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПЗУС ДОМ СОФИЈА

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

ул.Митрополитска бр.13а

7000, Битола, Македонија

m: 075/373-593 071/294-310

ПЗУ ФАРМА ЛЕК 2005

ПЗУ ФАРМА ЛЕК 2005

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Ул.29-ти Ноември Бр.195

7310 Ресен, Македонија

m: +389 76 945 551

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПЗУ ФЕМИЛИ МЕДИКАЛ

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Ул.5 бр.5, Семениште

1000 Скопје, Македонија

t: +389 23 112 206

ПЗУ ФИЛИЗ ВЕЛЕС

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

с.Горно Јаболчиште

1400 Велес, Македонија

m: +389 72 207 711

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПЗУ ХЕМОЛАБ СКОПЈЕ

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Ул.Мајаковски Бр.3

1000 Скопје, Македонија

m: +389 71 338 544

ПЗУ ХУМАНА ЖЕНА - СКОПЈЕ

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Бул.Крсте Мисирков Бр.15/1

1000 Скопје, Македонија

t: +389 2 3230 073

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПИК ИГОР ДООЕЛ

ПИК ИГОР ДООЕЛ

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Ул. Благоја Стевковски Бр.19-3/6

1000 Скопје, Македонија

m: +389 70 252 758

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПИЛАНА ТРИ РЕКИ

Ул.Бапчор 8-26 1000

1000 Скопје , Македонија

ПИЦА - УНО ДООЕЛ

ПИЦА - УНО ДООЕЛ

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Ул.Борка Талески Бр.25

7500 Прилеп, Македонија

t: +389 48 411 515

m: +389 76 460 680

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПИЦЕРИЈА - РЕСТОРАН ''ПРОНТО ВРУТОК''

ПИЦЕРИЈА - РЕСТОРАН ''ПРОНТО ВРУТОК''

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

с.Вруток

1230 Гостивар, Македонија

m: +389 78 367 808

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПМД-КОМ ДООЕЛ-Подружница СОУЛ КИЧЕН БАР СКОПЈЕ

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

1000 Скопје , Македонија

m: 389 72 675 792

ПОГРЕБНА УСЛУГА "ДВЕ СОЛЗИ'' -ОХРИД

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Ул.15-ти Корпус бр. 82

6000 Охрид, Македонија

t: +389 75 277 828

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПОДАРИ МК

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Ул. Видео Смилевски 83/1-5

1000 Скопје, Македонија

t: +389 75 400 761

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПОЛОГ ТУРИСТ-ИИБ ДООЕЛ Тетово

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Ул.Илинденска Бр.4

1200 Тетово, Македонија

m: +389 70 433 380

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПОУ СВ.КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ - НОВО СЕЛО

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Маршал Тито бр.103

Ново Село, Македонија

t: +389 70 263 177

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПП СЕРВИС С-9 Гоце ДООЕЛ

ПП СЕРВИС С-9 Гоце ДООЕЛ

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Ул.Петар Драпшин Бр.2 лок.2

1000 Скопје, Македонија

m: +389 70 221 746

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

http://ppserviss9.com.mk/

Приватна детска градинка ГРИН ХАУС-Скопје

Приватна детска градинка ГРИН ХАУС-Скопје

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Бул.Илинден 94б

1000 Скопје, Македонија

m: +389 71 317 413

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПРИМА ПРОМЕТ СПАЧВА

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

ул. Oрце Николов 79

1000 Скопје, Македонија

m: +389 71 211 464

Приматекс Дооел

Приматекс Дооел

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Бул.Александар Македонски 46-а

1000 Скопје, Македонија

m: +389 70 276 280

ПРОАРТ ДООЕЛ Скопје

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Ул.Јуриј Гагарин бр.73А

1000 Скопје, Македонија, Р. Македонија

m: +389 75 351 141

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПРО ДИЗАЈН 2008 ДООЕЛ

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Ул. Миро Барага 7а,

2210, Пробиштип

t: +389 32 480811

m: +389 78 471473

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПРОЕКТ БИРО ДОО ОХРИД

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

ул. Ѓорче Петров бр.4/1

6000 Охрид, Македонија

m: +389 70232411

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПРО ЗДЕНКА КАБЛИ ДОО НЕГОТИНО

ПРО ЗДЕНКА КАБЛИ ДОО НЕГОТИНО

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Ул.Маршал Тито бб

1440 Неготино, Македонија

t: +389 43 362 372

m: +389 43 361 250

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

https://www.prozdenkakabli.mk/index.php/en/

ПРОТАЧ ДООЕЛ

ПРОТАЧ ДООЕЛ

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Радишански пат лево 23-3

1000 Скопје, Македонија

m: +389 77 400 308

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Противпожарна Единица Гостивар

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Бул. Браќа Ѓиноски Бр. 61

1230 Гостивар, Македонија

t: +389 42 218144

Проф. д-р Славица Арсова, психијатар на кабинет за ментално здравје на родилки и трудници

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Ул. Белградска б б

1000 Скопје, Македонија

t: +389 78 378 766

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПРОФЕСИОНАЛ & Н.Б.И ДООЕЛ

ПРОФЕСИОНАЛ & Н.Б.И ДООЕЛ

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Ул. Козле Бр.6 /4а

1000 Скопје, Македонија

m: +389 76 273 000

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПРО-ФРУИТС ДОО

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Перо Наков б.б.

1000 Скопје, Македонија

t: +389 70 350 370

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПСИХОМОДУС ЛМ ДООЕЛ

ПСИХОМОДУС ЛМ ДООЕЛ

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Ул.Фетка Наскова А-11 деловен простор 1

1300 Куманово, Македонија

m: +389 70 973914

ПУРИН БИТОЛА

ПУРИН БИТОЛА

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

бул.1 мај бр.173/2

7000, Битола, Р.Македонија

t: 047 222 893

m: 071 222 266 / 070 207 749

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПУРЧЕ 2013 ДООЕЛ

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Ул.Прилепски Бранители Бр.34

7500 Прилеп, Македонија

m: +389 71 621 592

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПУСЗ МИРКОСКИ СКОПЈЕ

ПУСЗ МИРКОСКИ СКОПЈЕ

СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Бул.Јане Сандански 3-а

1000 Скопје, Македонија

m: 076 339 482

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.